Patrick van Sandwijk (28) en Paco Noguera (52) genieten van hun prachtige appartement en van elkaar.

“Het is echt elke ochtend als we wakker worden leuk om naar buiten te kijken en in de avond, als we het licht uitdoen, blijven we nog even staan om te genieten van het uitzicht.” 

Even wennen
Hoewel haar baasjes al snel hun draai hadden gevonden, moest hondje Zoey nog even haar plekje vinden. De verhuizing, vreemde mensen over de vloer en nieuw terrein wat ze nog moest ontdekken, maakten haar gestrest en daardoor plaste ze in huis. Nu zit ze graag voor de deur en kijkt ze nieuwsgierig naar buiten, naar de vogels die voorbij vliegen. 

blockquote
Het is gewoon heerlijk om samen thuis te komen: samen koken, samen op de bank ploffen.
Patrick

Samenwonen
Patrick en Paco hadden allebei een eigen woning, maar waren altijd samen en woonden dus praktisch samen. Nu hoeven ze niet meer tussen twee huizen te schipperen. Dit is echt van hen samen en dat brengt rust. “Niet meer dat gevoel van zijn huis/mijn huis. Het is gewoon heerlijk om samen thuis te komen, je kunt lekker samen koken en samen op de bank ploffen,” aldus Patrick.

Volle kasten
Met de Disney-verzameling gaat het ook goed, alleen zijn ze wel tot de conclusie gekomen dat ze niet genoeg ruimte hebben! De twee vitrinekasten zitten tjokvol en nog staan er onuitgepakte dozen vol Disney-gadgets te wachten op een plekje in huis. Over drie weken gaan ze weer naar Disneyland Parijs, dus het zit er dik in dat er dan wat nieuws aan de verzameling wordt toegevoegd!

Heb je Nederland Verhuist van vrijdag 30 maart gemist? Kijk de uitzending hieronder terug!

Nederland Verhuist

Deel dit artikel