In de tweede aflevering van Ivo op zondag spreekt Ivo Niehe met filmster Jane Fonda, reizen ze naar Ierland met programmamaker en schrijfster Yvette van Boven en vertelt fotograaf Vincent Mentzel over zijn tentoonstelling in het Rijksmuseum. 

Jane Fonda

Ivo Niehe spreekt met filmster en activiste Jane Fonda, die je o.a. kunt kennen van haar rollen in films als: Tall Story, Klute & Coming Home (waarvoor ze beiden een oscar kreeg als beste actrice), The China Syndrome en Monster-in--Law. Op dit moment is ze te zien in de populaire Netfletfix serie Grace and Frankie.

Ze vertelt over de moeizame relatie met haar vader Henry. Maar ook over de lang voor haar verborgen gehouden zelfmoord van haar moeder, die als kind regelmatig seksueel misbruikt is. Daarnaast maakt Jane ook nog eens duidelijk hoe groot haar afkeer is jegens plastische chirurgie. 

jane-fonda-ivo-op-zondag.jpg
Jane Fonda
jane-fonda-ivo-op-zondag.jpg

Yvette van Boven

In het item 'De zondag van...' reizen we dit keer naar Ierland, het geboorteland van programmamaker, schrijfter en TV kok Yvette van Boven. Die AVROTROS het verukkelijke programma 'Streken van Boven' presenteert. 

Yvette-van-Boven-Groningen.jpg
Yvette van Boven
Yvette-van-Boven-Groningen.jpg

Vincent Mentzel

Fotograf Vincent Mentzel vertelt thuis in Rotterdam over zijn tentoonstelling in het Rijksmuseum waar zijn oeuvre momenteel te zien is. En hoe de foto nog altijd waardevol overeind blijft naast video en sociale media. 

vincent-mentzel-ivo.jpg
Vincent Mentzel
vincent-mentzel-ivo.jpg

Deel dit artikel