Tel samen met AVROTROS af tot Kerst! Elke dag, tot en met kerstavond, komt er een nieuw kerstcadeau online. De cadeaus verschillen elke dag, dus laat je verrassen. 

clock update 27 dec 2018, 10:39
De winnaars zijn bekend!

De winnaars van 2 kaarten voor het Gouden Radioring Gala zijn: dhr. Qualm, dhr. Hollaardt, dhr. Brijer en dhr. Walter. Van harte gefeliciteerd! 

Het Gouden Radioring Gala komt eraan. Op 31 januari worden de belangrijkste publieksprijzen voor de Nederlandse radio samen met de Marconi Awards uitgereikt in Theater Gooiland in Hilversum. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS. Naast de prestigieuze RadioRing voor het beste radioprogramma, worden er ook publieksprijzen uitgereikt aan de beste radiopresentator en –presentatrice (de Zilveren RadioSterren). Ook worden de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen zijn onderverdeeld in de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award, de Online Award en de Beste Zender Award.

Voor het eerst krijgen luisteraars de kans om aanwezig te zijn bij het Gouden RadioRing Gala en jij maakt kans op twee gratis kaarten! Vul het formulier hieronder in en misschien ben jij er wel bij op 31 januari. In totaal worden er vier keer twee kaarten verloot. De winnaars worden op 27 december bekend gemaakt.

Benieuwd naar het kerstcadeau van morgen? Houd onze website en Instagram (omroep.avrotros) in de gaten.

Kerstcadeau #1: Kerstspecial van Draadstaal

Deel dit artikel