Tel samen met AVROTROS af tot Kerst! Elke dag tot en met kerstavond komt er een nieuw kerstcadeau online. De cadeaus verschillen elke dag, dus laat je verrassen. 

clock update 27 dec 2018, 11:11
De winnaars zijn bekend!

De winnaars van vier kaarten voor de AVROTROS-ledendag in Attractiepark Toverland zijn: mevr. Cornelissen en mevr. Schut. Van harte gefeliciteerd!

Na het succes van 2018 organiseert AVROTROS ook in 2019 een ledendag in Attractiepark Toverland! Toverland is afgelopen jaar maar liefst anderhalf keer zo groot geworden, dus dat belooft veel goeds. Ontdek tijdens de AVROTROS-ledendag de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Bereid je voor op een gezellige dag! Presentatoren, artiesten, acteurs en makers van onze AVROTROS-programma’s zijn er om je te ontmoeten en met je op de foto te gaan.

Wil jij een lekker dagje weg met het gezin? Dan is deze actie iets voor jou. Je maakt kans op twee gratis kaarten. Vul het formulier hieronder in en misschien ben jij er wel bij op 13 april 2019. In totaal worden er twee keer vier kaarten verloot. De winnaars worden op 27 december bekendgemaakt.

Benieuwd naar het kerstcadeau van morgen? Houd onze website en Instagram (omroep.avrotros) in de gaten.

Wil je nog meer informatie over de ledendag? Klik dan hier.

 Kerstcadeau #1: Kerstspecial van Draadstaal

 Kerstcadeau #2: Twee kaarten voor het Gouden RadioRing Gala

→ Kerstcadeau #3: Win een Zapp Jeugdpakket

 Kerstcadeau #4: Win een Wie is de Mol?-prijzenpakket

 Kerstcadeau #5 Win een Flikken-prijzenpakket

Deel dit artikel