Whoa, we’re going to Ibiza, dachten veel Nederlanders afgelopen jaar. Zo verwelkomde het Balearen eiland vorig jaar ruim 20 procent meer Nederlandse toeristen dan een jaar eerder. We kunnen wel zeggen dat Ibiza booming is, en we kunnen zeggen dat wij er zijn geweest. Ter inspiratie hebben we vijf momenten uit Lauren! op Ibiza voor je op een rijtje gezet. 

Welkom op The Beautiful People Boat 

Een echte party-ganger mag The Beautiful People Boat op Ibiza niet overslaan. Voor ongeveer 80 euro kun je meevaren, en daarvoor mag je mee op de partyboat der partyboten, dansen op heerlijke zomerse hits en onbeperkt zuipen. Als dat morgenochtend geen kater wordt…

Een naaktshoot voor de beroemde Es Vedra

Lauren Verster poseert, samen met een aantal andere dames, voor de beroemde fotograaf Karl Ferris. Ze gaat uit de kleren voor de beroemde Es Vedra, een mysterieus rotseiland vlak voor de kust van Ibiza. 

Bekogeld in de zigeunerwijk Sa Penya

In de achterbuurt van Ibiza zal je niet snel een toerist tegenkomen. De reden daarvoor is simpel: de wijk staat bekend om zijn hoge criminaliteit en daardoor niet als toeristische trekpleister. Lauren en de cameraman worden niet met open armen ontvangen. 

Op bezoek bij saffraan-boer Hein Kips

Hein Kips woont en werkt al ruim vijftig jaar op Ibiza. Hij is zelfs ereburger van het eiland. In die vijf decennia heeft Hein één ding geleerd: alles kan en mag en er is maar één regel: geld. Hij houdt zijn lichaam gezond door drie dingen: wietolie, ecologisch eten en saffraan.

Je angsten overwinnen tijdens het cliffdiven

Hoogtevrees, watervrees of claustrofobie: het is goed om je angsten te overwinnen. Lauren Verster heeft zelf last van hoogtevrees en gaat met een beetje tegenzin cliffdiven van een rots, met een bescheiden hoogte van twee meter. 

Zo, dat waren onze vijf favorieten uit Lauren! op Ibiza. Als je van plan bent zelf naar het eiland af te reizen deze zomer, dan wensen wel je veel plezier!

Deel dit artikel