De nieuwste editie van het AVROTROS-ledenmagazine Uit en Thuis verschijnt volgende week en zit ook ditmaal weer vol met veelzijdige en bijzondere evenementen.

Zo nodigen wij je graag uit voor Elisabeth in Concert, een uniek openluchtevenement op de legendarische locatie Paleis Soestdijk met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson. Maar je maakt ook kans op (VIP)kaarten voor het Prinsengrachtconcert, de Musical Sing-a-Long en Sterren Muziekfeest op het Plein. Of kom je liever naar de eerste liveshow van televisie-fenomeen Victor Mids om van dichtbij van zijn illusies en interactieve experimenten te genieten? Het kan allemaal als lid van AVROTROS. 

Mis het niet en profiteer van onze vele ledenaanbiedingen

Aanmelden voor Uit en Thuis

Ontvang je Uit en Thuis nog niet? Wil je kans maken op de (VIP)kaarten? Word lid en ontvang maandag 14 mei per e-mail ons ledenmagazine. Je kunt dan als eerste direct gebruik maken van onze speciale ledenaanbiedingen.

Ook na 14 mei kun je je uiteraard aanmelden, je ontvangt dan de eerst volgende editie in september. Je kunt wel deelnemen aan de evenementen uit de huidige editie, bekijk het actuele aanbod in de winkel.

Direct aanmelden

Deel dit artikel