Op de fiets, in de auto, tijdens de afwas of gewoon chill op de bank! Een podcast kun je altijd en overal beluisteren. Of je nu op zoek bent naar mooie verhalen om verslingerd aan te raken of handige tips, met deze vier podcast zit je altijd goed. 

1. Hermans podcast

3FM-DJ Herman Hofman gaat in zijn podcast in gesprek met jongeren over wat hen bezighoudt. Iedere aflevering kiest Hermans gast een aantal nummers uit, om wat voor reden dan ook, en gaan ze met elkaar in gesprek. Van prestatiedruk tot verliefd zijn op meisjes. Van online pesten tot aan vakanties naar Turkije, Herman bespreekt het allemaal.  

>> Luister hier Hermans podcast

2. Fab4Cast 

Je kunt nooit genoeg weten over The Beatles. In de Fab4Cast hoor je alles over The Beatles en de solocarrières van John, Paul, George en Ringo. Boordevol achtergronden, alternatieve tracks, interviews en interessante gasten. Gepresenteerd door de Archivaris (Jan-Cees ter Brugge), de Corrector (Wibo Dijksma) en de Professor (Michiel Tjepkema).

>> Of luister de Fab4Cast via iTunes

3. Radar Helpt

Hoe voorkom je dat er wordt ingebroken terwijl je op vakantie bent? Hoe kom je toch van die vervelende fruitvliegjes en muggen af? En waar moet je op letten als je een tweedehands auto koopt? Radar weet raad!

>> Luister hier de Radar Helpt podcast

4. Beethoven is meer dan een hond

Houd je klassieke kennis op bij Mozart en Bach? No worries! In deze vijfdelige podcast serie vertellen Jet en Fieke je alles wat je moet weten over klassieke muziek. Alle grote namen komen langs, maar ook hits, vooroordelen en ongeschreven gedragsregels. 

Check ook meteen de Spotifylijsten met alle muziek

Download en beluister de podcast
>> Beluister en download de afleveringen via iTunes.
>> Beluister en download de afleveringen via SoundCloud.
>> Beluister en download de afleveringen via de RSS-feed.
 

Deel dit artikel