Nog spannender, nog natter, nog vrolijker. Met nieuwe spellen en vooral veel waterpret en bekende leuke starters. Maar ook weer gewoon Bommetje! Vanaf zaterdag 14 juli 19.25 uur op NPO Zapp.

3..2..1...Bommetje!

In een spectaculair nieuw seizoen staan elke aflevering 16 koppels in de meest gekke outfits aan de start om te strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen.

Om in die finale te komen vliegen de kinderen eerst van de 15 meter hoge schans. Komen ze ver genoeg, dan zijn ze meteen door naar de Balk. Zijn ze niet ver genoeg geland, dan moeten de ouders hun kracht laten zien op ‘de Bom!’. Deze Bom is een grote bal onder een enorme brandweerslang die hoog boven het water hangt. Hier spuit met grote kracht water uit waardoor de vaders en moeders als een soort rodeo alle kanten op gezwiept worden en waarbij ze moeten zorgen dat ze zo lang mogelijk blijven staan.
 
De balk is ook aangepast dit seizoen, aan het einde staat namelijk een polsstok die gebruikt mag worden om zo extra meters te verdienen. Maar die krijg je alleen als je in de ring landt die in het water ligt.
 
Vervolgens moeten de ouders zo snel mogelijk van de slide en voordat ze tegen het kussen knallen moeten ze er dit seizoen voor zorgen dat ze onder een poortje doorgaan wat in het water ligt. Hierbij is de kleur van het poortje nog wel belangrijk, want een poortje met een groen duimpje is goed, bij een poortje met een rode duim zullen er extra secondes aan de tijd worden toegevoegd.
 
De grote finale is hetzelfde gebleven, hierin zullen zowel kids als ouders zo hoog mogelijk moeten blobben. Ron Boszhard wordt iedere aflevering bijgestaan door een zeer bekende co-host.  

Vanaf zaterdag 14 juli 19.25 uur op NPO Zapp(starter Klaas van der Eerden)

Hoe leuk het is zie je hieronder:

Deel dit artikel