In het nieuwe seizoen van Lauren! gaat presentatrice Lauren Verster op zoek naar alles wat een mens gelukkig maakt, een Nederlander om precies te zijn. Nederland staat al jaren in de top tien van landen met de gelukkigste inwoners ter wereld. Maar hoe kan dat? Waar halen Nederlanders al dat geluk vandaan? Nou, Lauren ontmoet bijvoorbeeld mensen die naakt naar het museum gaan, zes minuten hun adem inhouden of de heetste chilipeper ter wereld eten en daar enorm gelukkig van worden. Want, álles kan een mens gelukkig maken!

Aflevering 2: lief lijf

In de tweede aflevering horen en zien we bijzondere verhalen van mensen die heel gelukkig worden van hun lichaam.

Half mens, half machine

De Limburgse Patrick gebruikt zijn lichaam als 'proeftuin', hij laat namelijk implantaten in zijn lichaam zetten waarmee hij bijvoorbeeld zijn voordeur kan openen. Hij heeft de meeste implantaten ter wereld en hij zegt er nog lang niet klaar mee te zijn. Lauren gaat met hem mee om zijn zestiende implantaat te laten plaatsen.

Vrachtwagenchauffeur en bodypaint model

De drieëntwintigjarige Jordie is vrachtwagenchauffeur van beroep. In zijn vrije tijd doet hij het liefst iets heel anders, hij is namelijk bodypaint model. Beschilderd als een paarse alien is hij helemaal in z'n sas op Castlefest.

Naakt naar het museum

Nael houdt van het pure naakte lichaam met al zijn imperfecties. Samen met zijn date Anne doet hij mee aan de Naked Tour in de Kunsthal, waar bezoekers naakt een tentoonstelling komen bekijken. Enne, wie kan zeggen dat ze op haar vierde date naakt een radslag door het museum heeft gemaakt? Nou, Anne dus!

Lauren! zie je op dinsdag 6 november om 21.50 uur op NPO 3!

De eerste aflevering terugkijken

Deel dit artikel