De stoere superheldenserie Ninja Nanny komt met een tweede seizoen. 

Dwarse puber in een kakdorp

In seizoen 1 is de dwarse puber Hunter verhuisd naar het bekakte Gooidorp om bij haar moeder, stiefvader en halfbroertje New York te wonen. Ze voelt zich niet thuis en zit ze ook nog opgescheept met een nanny, Farah!

Maar dan blijkt haar nanny een ‘Pencak Silat Ninja’ te zijn. Ze gaan samen als Ninja’s op pad om het onrecht te bestrijden, vooral tegen projectontwikkelaar Van der Kraai. In het echte leven heeft Hunter het geregeld aan de stok met het bitcherige hockeymeisje Christa. Maar als Ninja wordt Hunter door haar bewonderd.

Bekijk de trailer van Seizoen 2

Ook voor ouders!

Ninja Nanny is een moderne, stoere jeugdserie die op een speelse manier onderwerpen behandelt die jongeren bezighouden, zoals seksuele geaardheid, LHBTQ+, afkomst, familieverhoudingen en vriendschappen. “En zeker ook leuk voor volwassenen!” aldus de makers. 

Fanclub voor de ninja's

In het tweede seizoen heeft Christa een fanclub opgericht voor de Ninja’s. Ondertussen wordt Gooidorp geteisterd door een motorbende. Van der Kraai, nu burgemeester van Gooidorp, bestrijdt ze met harde hand. Moeder Denny werkt zich op tot rechterhand van Van der Kraai en schrijft zijn campagne-speeches. Hunters stiefzusje Chanel is bij hen komen wonen en eist alle aandacht op. 

Smoorverliefd

Hunter kan de verleiding niet weerstaan om zich, tegen het advies van haar nanny, als Ninja te vermommen en Christa te ontmoeten. De meiden zijn smoorverliefd op elkaar, maar Hunter werkt zichzelf in een steeds lastiger parket, helemaal omdat Christa de beroemdheid van de Ninja’s maximaal wil uitbuiten. Ze doen zich voor als paarse superninja’s en beginnen eenInstagram-account waarop ze steeds meer fans krijgen.

Maar het zit Hunter toch niet lekker, zeker wanneer ze als Ninja geen hulp biedt bij het bestrijden van de de mysterieuze motorbende die inbraken pleegt.

Seizoen 2 van Ninja Nanny zie je vanaf zondag 7 november om 9.05 uur op NPO Zapp

Terugkijken

Hoe ging het ook alweer in het eerste seizoen?

Ninja Nanny seizoen 1 terugkijken

Deel dit artikel