De nieuwe NPO3Lab-pilot Bad Influencer volgt Donna (Roos Dickmann) en Rico (Yannick Jozefzoon), die door onverwachte internetfame terecht komen in de snelle wereld van virals, vloggers en Insta-ego’s. 

Donna is een slacker met een klein hart en een grote bek, die na een one night stand met een prankvlogger beroemd wordt zonder dat ze het wil. Rico is een naïeve dromer die na het falen van zijn zoveelste start-up nog maar één weg naar de top ziet: het managen van de zojuist beroemd geworden Donna. Er is alleen één klein probleem: ze zijn elkaars ex.

Feminazi
Als een uit de hand gelopen one night stand van Donna online belandt, gaat ze zonder dat ze het wil viral als ultra-feminist. Intussen gaat de zoveelste start-up van haar ex Rico failliet. In zak en as ziet hij Donna’s video en beseft zich dat hij nog één kans heeft om zijn bedrijf te redden.

Deze pilot is onderdeel van de NPO 3Lab: Serie contest. Vijf jonge makers krijgen de kans om een pilot te maken. Uiteindelijk zal één van deze pilots worden doorontwikkeld tot volledige online dramaserie voor NPO 3. 

Deel dit artikel