Vanaf 28 maart kruipen Richard Groenendijk en Janny van der Heijden in de rol van burgemeester Aan de Ketting en Superoma, waarmee ze vaste gezichten worden van het vrolijke kleuterprogramma.

Het vrolijke programma sluit aan bij de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. In het programma worden kinderen gestimuleerd om zelf creatief en actief bezig te zijn. Naast liedjes, recepten en knutsels, komen er elke dag gasten langs die iets bijzonders laten zien of iets leren aan Fenna Ramos.

Hilariteit en gebakjes

Richard is als burgemeester Aan de Ketting een graag geziene gast in de moestuin van Fenna. Een simpele handeling als een lintje doorknippen, wordt een grootse gebeurtenis die leidt tot de nodige hilariteit als het net iets anders loopt dan vooraf bedacht.

Janny is als superoma weergaloos in het oplossen van klein leed. Met haar slimmigheidjes weet ze iedereen te verbazen. Elke goede afloop wordt geheel in stijl gevierd met een gebakje, dat uiteraard even geproefd moet worden.

Fenna en haar buurtbewoners

In Zin in Zappelin woont presentatrice Fenna Ramos in een zeppelin en ontvangt daar geregeld haar buurtbewoners. Naast buurvrouw Rian (Rian Gerritsen), buurman Ron (Ron Boszhard), postbode Bert (Bert Hana) en buurjongens Soy (Soy Kroon) en Niek (Niek Roozen) zijn daar nu ook Burgemeester Aan de Ketting (Richard Groenendijk) en superoma Janny (Janny van der Heijden) aan toegevoegd.

Komende afleveringen leert Fenna onder meer van de zesjarige Lynn wat braille is, danst ze mee op de swingende muziek van een brassband, leert ze van de 12-jarige wereldkampioen Amira kickboksen en laat illusionist Hans Klok haar indrukwekkende trucs zien.

Elke dag te zien

Zin in Zappelin is van maandag tot en met vrijdag elke dag om 07.00 en 12.00 uur op tv te zien en kan worden teruggekeken via Youtube en de Zappelin website.

Deel dit artikel