In deze tijden van corona kunnen we allemaal wel een beetje ontspanning en afleiding gebruiken. In de online serie ‘Splinter tussen de regels’ inspireert presentator Splinter Chabot ons met bijzondere zinnen uit boeken, liedjes, films, gesprekken en gedichten.

Als kind groeide Splinter op tussen boeken en onlangs heeft hij zelf een boek geschreven. Taal en woorden zijn voor hem dus erg belangrijk. In elke aflevering van ‘Splinter tussen de regels’ vraagt hij een gast op gepaste, digitale afstand welke zin hem of haar altijd is bijgebleven. Een zin om ons aan vast te klampen.

Splinter tussen de regels
Bron: AVROTROS
Splinter Chabot in gesprek met Jeangu Macrooy
Splinter tussen de regels

Jeangu Macrooy 

Dit jaar zou Jeangu Macrooy namens Nederland meedoen aan het Eurovisie Songfestival, maar dat liep helaas anders omdat het Songfestival door de coronacrisis niet door kon gaan. Gelukkig zal hij in 2021 ons land alsnog vertegenwoordigen. Splinter praat met Jeangu over zingend opstaan, het negeren van ‘red flags’, het vinden van liefde en de rol die boeken in je leven kunnen spelen. Benieuwd? Bekijk de video hieronder.

Deel dit artikel