In deze tijd kunnen we allemaal wel een beetje ontspanning en afleiding gebruiken. In de online serie ‘Splinter tussen de regels’ inspireert presentator Splinter Chabot ons met bijzondere zinnen uit boeken, liedjes, films, gesprekken en gedichten.

Als kind groeide Splinter op tussen boeken en onlangs heeft hij zelf een boek geschreven. Taal en woorden zijn voor hem dus erg belangrijk. In elke aflevering van ‘Splinter tussen de regels’ vraagt hij een gast op gepaste, digitale afstand welke zin hem of haar altijd is bijgebleven. Een zin om ons aan vast te klampen.

Splinter-tussen-de-regels-1280x720.jpg
Splinter Chabot
Splinter-tussen-de-regels-1280x720.jpg

Lize Korpershoek

Lize Korpershoek is documentairemaker en bekend als online pionier op Youtube en Instagram. Splinter belt met Lize en vraagt naar de zin die we volgens haar voor eeuwig in ons hoofd moeten plakken met een post-it. Er ontstaat een gesprek over simpel gelukkig zijn, stukjes liefde, genieten en rust nemen. Benieuwd of de zin van Lize jou ook grijpt? En waarom iedereen een kat als huisdier zou moeten nemen? Kijk hieronder de hele video.

Deel dit artikel