In deze coronatijd kunnen we allemaal wel een beetje ontspanning en afleiding gebruiken. In de online serie ‘Splinter tussen de regels’ inspireert presentator Splinter Chabot ons met bijzondere zinnen uit boeken, liedjes, films, gesprekken en gedichten.

Als kind groeide Splinter op tussen boeken en onlangs heeft hij zelf een boek geschreven. Taal en woorden zijn voor hem dus erg belangrijk. In elke aflevering van ‘Splinter tussen de regels’ vraagt hij een gast op gepaste, digitale afstand welke zin hem of haar altijd is bijgebleven. Een zin om ons aan vast te klampen.

Splinter tussen de regels
Bron: AVROTROS
Splinter tussen de regels
Splinter tussen de regels

Titia Hoogendoorn

Titia Hoogendoorn is een creatieve duizendpoot. Ze is podcast- en videomaker, actrice én illustrator. In de laatste aflevering van ‘Splinter tussen de regels’ praat ze met Splinter Chabot over niet in één hokje te vangen zijn en niet hoeven te voldoen aan wat er van je verwacht wordt. De aanleiding is wat Titia ‘een klassieke burn’ noemt: een inspirerende zin die ze vond in een boek dat ze voor €1,- kocht op een boekenmarkt. 

Deel dit artikel