Sanne runt samen met haar vader en stiefmoeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, de ideale plek om je droombruiloft te vieren.

In Casa Matrimonio komen de gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer.

De hoofdrollen in Toscaanse Bruiloft worden vertolkt door Lieke van Lexmond, Diederik Ebbinge, Ernst Daniël Smid, Ruud Feltkamp, Simone Kleinsma, Jan Kooijman, Carolien Spoor, Sophie van Oers, Matteo van der Grijn, Dirk Zeelenberg, Martine Sandifort, Medi Broekman, Joy Wielkens en Dionisio Matias. 

→ Tien weetjes over de Italiaanse regio Toscane uit het programma Gort over de grens

toscaansebruiloft-2.jpg
De cast poseert in Toscane, Italië
toscaansebruiloft-2.jpg

Toscaanse Bruiloft is een komedie van de makers van Verliefd op Ibiza, de guilty-pleasure die AVROTROS eerder dit jaar heeft uitgezonden. Zo speelden Simone Kleinsma en Jan Kooijman zowel in Verliefd op Ibiza als in Toscaanse Bruiloft. Ook van Verliefd op Cuba ligt de regie in handen van Johan Nijenhuis. Susan Visser, Rolf Sanchez, Jan Kooijman (voor de derde keer op rij), Abbey Hoes, Barbara Sloessen, Niek Roozen, Maaike Martens en Tjebbo Gerritsma vertolken de hoofdrollen. 

→ Ilja Gort bezoekt de regio Toscane gedurende het tweede seizoen van Gort over de Grens

Toscaanse Bruiloft zie je dinsdag 8 mei 2019 om 20.25 uur op NPO 3.

Deel dit artikel