Saskia heeft zin in seks. Met Daan. Na de derde succesvolle date duiken ze het bed in. Maar voor ze dat doen, krijgt ze plots een heel branderig gevoel - oh shit, ze heeft toch geen soa, hè? Samen met haar trouwe vriendinnen besluit ze naar de GGD te gaan en daar blijkt dat ze een soa heeft. Maar welke gast heeft haar deze soa gegeven? Sas opent de jacht op de dader! Vanaf 18 augustus iedere woensdag om 15:00 te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Wie heeft Sas een soa gegeven? | Pilot

Kut! Sas komt er tijdens een date achter dat ze chlamydia heeft en dat net voor de tentamenweek! Maar wie heeft haar deze nasty soa gegeven?!

Kijk nu de pilot! 

De jacht is geopend!

De hunt is on! Samen met vriendinnen Faye en Nuray komt Sas erachter dat er 4 mogelijke daders kunnen zijn. Terwijl ze dit mysterie als een soa-sherlock aan het oplossen is, probeert ze ook haar eerdere bedpartners in te lichten. Maar hoe praat je eigenlijk over soa's?

Winnaar 3Lab Serie Contest

Op 14 juli 2019 werd op de Dag van de jonge maker bekendgemaakt welke series in het kader van de 3Lab Serie Contest een pilot mogen maken. Sas heeft een soa is er een van. De pilot van Sas heeft een soa verschijnt in maart 2020, samen met de vier andere pilots, op het YouTube-kanaal van NPO 3. Sas heeft een soa wordt als beste beoordeeld en wint de tweede editie van de 3Lab Serie Contest. Na deze overwinning mocht de volledige serie gerealiseerd worden.

Rolverdeling

Saskia 'Sas' van Zanten - Britt Scholte
Nuray Birsen - Susannah Elmecky
Faye Felicia Correia - Yasmin Blake

Deel dit artikel