Weet je het nog? Op 12 april 2017 kwamen het pandavrouwtje Wu Wen en het pandamannetje Xing Ya aan op Schiphol. Voor die gelegenheid maakte André van Duin vijf afleveringen Panda Crackers, een spin-off van Animal Crackers. 

Aflevering 1 - De dieren maken zich druk om de komst van de twee nieuwe reuzenpanda's

De dierentuin is in rep en roer: er komen twee reuzenpanda's! De een vraagt zich af wat reuzenpanda's zijn, de ander is al een welkomstlied aan het voorbereiden. En dan heb je altijd nog die zuurpruimen die er helemaal niet op zitten te wachten. 

Aflevering 2 - Zo kun je de reuzenpanda's toch niet ontvangen!

De panda's zijn zich aan het klaarmaken voor hun komst en nemen alvast hun ideeën voor het interieur met je door. De gorilla's maken ruzie over het schoonmaken van hun verblijf en voor de giraf is zich druk maken geen optie. 

Aflevering 3 - Een speciale welkomstdans voor de reuzenpanda's

De dieren bereiden een speciale welkomstdans met bijpassende muziek voor. Als dat niet in de smaak valt, weten ze het ook niet meer. 

Aflevering 4 - Wat heeft Nederland allemaal te bieden?

De reuzenpanda's stellen zichzelf de vraag: wat weten we eigenlijk allemaal al van Nederland?

Aflevering 5 - De wasjes zijn klaar, op naar Nederland!

De laatste loodjes wegen het zwaarst. De reuzenpanda's maken zich klaar voor hun reis naar Nederland. 

Kun je geen genoeg krijgen van deze dierensketches van Andrè van Duin? Kijk vanaf zaterdag 14 juli wekelijks om 20.25 uur naar herhalingen van Animal Crackers, waarin Jan Wijdbeens, een typetje van André van Duin, op zoek gaat naar de liefde tussen mens en dier. 

animalcrackers-2.jpg
Jan Wijdbeens terug op je beeldbuis
animalcrackers-2.jpg

Deel dit artikel