In het nieuwe seizoen van Lauren! gaat presentatrice Lauren Verster op zoek naar alles wat een mens gelukkig maakt, een Nederlander om precies te zijn. Nederland staat al jaren in de top tien van landen met de gelukkigste inwoners ter wereld. Maar hoe kan dat? Waar halen Nederlanders al dat geluk vandaan? Nou, Lauren ontmoet bijvoorbeeld mensen die naakt naar het museum gaan, zes minuten hun adem inhouden of de heetste chilipeper ter wereld eten en daar enorm gelukkig van worden. Want, álles kan een mens gelukkig maken!

Aflevering 3: vreemde verzamel vreugde

In de derde aflevering gaan we op bezoek bij 3 extreme verzamelaars.

Ex-model Hester verzamelt alles wat ze tegenkomt

Hester is jarenlang succesvol fotomodel geweest voor alle grote bladen die we kennen. Maar, toen haar modellencarrière stopte kwam ze in een zwart gat terecht en begon ze haar huis vol te stoppen met allerlei spullen van de straat.

Pet verzamelt verzamelingen

Pet begon met het verzamelen van petten na de dood van zijn moeder en heeft nu als missie om ook verzamelingen van anderen van de ondergang te redden.

Stan kweekt chilipepers. Heel veel chilipepers.

Ook ontmoet Lauren Stan, die helemaal gek is op chilipepers en zoveel mogelijk soorten verzamelt en kweekt. Chili is een enorme hype en daarom neemt hij Lauren mee naar een heus chili festival, waar honderden andere chilifans helemaal wild worden van pepers en Stan de heetste peper ter wereld eet.

Deel dit artikel