Superjuffie draait vanaf 10 oktober in de bioscoop en wij geven 3X4 kaartjes weg die jij kunt winnen! Vul onderaan de pagina in waarom en met wie jij Superjuffie wil zien in de bioscoop!

clock update

Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!

Josje's geheim

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn. Superjuffie is gemaakt door de makers van Mees Kees & Dummie de Mummie en is vanaf 10 oktober 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Cast

De cast van familiefilm Superjuffie bestaat uit onder meer Diewertje Dir (Mees Kees), Carly Wijs (Divorce, Gek van Geluk), Harry Piekema (Club van Sinterklaas) en Hassan Slaby (SpangaS). De regie is in handen van Martijn Smits en de film is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees)

Deel dit artikel