Op zaterdag 11 januari 2020 is het zo ver... de start van Wie is de Mol? 2020! Je kunt je alvast goed voorbereiden aan de hand van het Molboekje.

Presentator en acteur Buddy Vedder, actrice Tina de Bruin, ontwerper Claes Iversen, zanger Rob Dekay, presentatrice Leonie ter Braak, actrice Jaike Belfor, culinair presentatrice Miljuschka Witzenhausen, cabaretier en schrijver Johan Goossens, presentatrice Anita Witzier en oud-profvoetballer Nathan Rutjes zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2020. Zij reisden met presentator Rik van de Westelaken af naar het verre China voor een spectaculair jubileum seizoen.

WINNEN

In het Molboekje 2020 staan invulschema’s die je helpen bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Daarnaast bevat het korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met oud-kandidaten en -Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken. Kortom: met het Molboekje ga je goed voorbereid het nieuwe seizoen tegemoet.

We geven 5 Molboekjes weg! De winactie loopt tot donderdag 12 december, daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Heb je uiteindelijk -ondanks jouw geweldige antwoord- niet gewonnen? Niet getreurd, als AVROTROS-lid kun je het Molboekje voor een vriendenprijsje bestellen

Om kans te maken op een Molboekje, geef je in het onderstaande formulier antwoord op de volgende vraag:

Waarom verdien jij het om een Molboekje te winnen?

  • Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd.

Deel dit artikel