Zin in Zappelin begint een nieuw seizoen met elke dag een nieuw eigen Zin in Zappelin-lied in een kleurrijke videoclip. Daarin speciale dansmoves die kinderen thuis mee kunnen doen. Speciaal voor kinderen die slechthorend of doof zijn, zit er ook gebarentaal verwerkt. 

Het populaire jeugdprogramma Zin in Zappelin is vanaf maandag 6 september te zien op NPO Zappelin met spetterende nieuwe afleveringen. Het worden bijzondere afleveringen, want in dit nieuwe seizoen begint elke dag van de week met een nieuw eigen Zin in Zappelin lied. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag swingt Fenna samen met de Zappelin-dieren erop los in kleurrijke videoclips. 

Gebarentaal
De clips hebben naast een heel aanstekelijke deuntje ook speciale dansmoves die kinderen mee kunnen doen vanuit hun huiskamer. Speciaal voor kinderen die slechthorend of doof zijn, zit er ook gebarentaal verwerkt in de dagelijkse clips. Voor hen is ook een speciale versie van de clips te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zappelin, waarbij de clips voorzien van gebarentaal. 

Van ballet tot boulevard 
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Zin in Zappelin is Lex Uiting als verslaggever van RTL Boulevard te gast. Hij is op zoek naar nieuws. Zijn de nieuwe, verse aardbeien van Fenna eigenlijk ook nieuws? Buurman Ron (Boszhard) denkt van wel. Naast Ron Boszhard komen Soy Kroon, Rian Gerritse en Bert Hana over de vloer in de zeppelin van presentatrice Fenna Ramos. 

Bijzondere gasten
Dit seizoen komen nog veel meer bijzondere gasten voorbij. Een ballerina van het Nationale Ballet danst de sterren van de hemel, de André Hazes band speelt fantastische liedjes, bioloog Matyas Bittenbinder vertelt ons alles over giftige dieren, wetenschapper Adriaan ter Braack doet spannende proefjes en dan zijn er nog tal van sporters, jodelaars, dierenliefhebbers die de jonge kijkers zullen inspireren en vermaken. 

Zin in Zappelin is er elke schooldag rond de klok van 07.00 en 12.00 uur op NPO Zappelin bij AVROTROS. 

Zin in Zappelin heeft ook een eigen podcast: Soy Kroon neemt je mee in de wereld van Zappie en zijn vriendjes. Luister mee naar de avonturen, ideaal voor thuis en onderweg!

Deel dit artikel