Nandi, Natascha en Tessa, de drie finalisten van het programma Op zoek naar Maria, spelen de 'Humming Challenge'. In deze challenge zien we hoe het gesteld is met de neurie-skills van de Maria's én leren we de finalisten nog wat beter kennen.

De grote finale van Op zoek naar Maria zie je zondag 4 april om 20.25 uur uur bij AVROTROS op NPO 1. Volg AVROTROS Musical op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws en exclusieve beelden.

Loretta Schrijver, clowns en Berend Botje in het Zweeds

In de 'Humming Challenge' neuriën de overgebleven Maria's één voor één een nummer, terwijl de andere twee Maria's het nummer moeten raden. Als je goed luistert, klinken de geneuriede nummers je bekend in de oren...

Ook leren we Nandi, Natascha en Tessa wat beter kennen. Zo is één Maria doodsbang voor clowns, kan een andere Maria Jungle Boek in het Zweeds zingen en werd de derde Maria op straat herkend door Loretta Schrijver. 

Download en deel de poster van je favoriete Maria

Wie is jouw favoriet voor de rol van Maria? Download de poster en toon nog één laatste keer je support voor Maria's in spe Nandi, Natascha of Tessa!

Deel dit artikel