Winnaars van vorige edities Op zoek naar... Freek Bartels, Noortje Herlaar, Tommie Christiaan en Brigitte Heitzer duiken in het archief en halen herinneringen op van meer dan tien jaar geleden. 

Op zoek naar Maria is vanaf zondag 21 februari wekelijks om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Volg AVROTROS Musical op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws en exclusieve beelden van Op zoek naar Maria.  

Evita, Joseph, Mary Poppins en Zorro

Brigitte Heitzer was de eerste winnares van Op zoek naar... Brigitte wist de jury en de harten van het publiek te winnen met haar deelname aan Op zoek naar Evita in 2007. Het jaar daarna werd er gezocht voor een mannelijke hoofdrol, waarin Freek Bartels in Op zoek naar Joseph in 2008 met de winst ervandoor ging. Noortje Herlaar wist indruk te maken met haar deelname aan Op zoek naar Mary Poppins in 2009 en Tommie Christiaan sloot de reeks af als winnaar van Op zoek naar Zorro in 2010. 

blockquote
Wat mij vooral opvalt is die vreselijke geitensik!
Freek Bartels

De vier 'oud'-winnaars kijken naar fragmenten van hun deelname aan Op zoek naar..., Van de audities, naar de optredens in de liveshow, tot aan het meest spannende moment van het programma: wie wint de felbegeerde hoofdrol?

Tommie vergelijkt zichzelf met een wasbeer, Freek heeft het over zijn 'heftige ogen' en zijn geitensik, Brigitte wordt geraakt door het zien van haar winmoment en Noortje voelt de spanning weer helemaal in haar lijf wanneer ze zichzelf terugziet’. 

Op-zoek-naar-Maria-Tommie-Christiaan.jpg
Tommie Christiaan in Op zoek naar Zorro
Op-zoek-naar-Maria-Tommie-Christiaan.jpg

Deze tien Maria's strijden om de hoofdrol

Vanaf zondag 21 februari gaan we weer op zoek, dit maal naar Maria. In de speciale Maria-medley worden de tien Maria's onthuld. Slechts één van de tien Maria’s in spé wint de felbegeerde hoofdrol in de musical The Sound of Music. Bekijk de Maria-medley en lees meer over jouw favoriete Maria. 

Deel dit artikel