Tien Maria's gingen begin 2021 de strijd aan in het televisieprogramma 'Op zoek naar Maria' voor de felbegeerde hoofdrol in The Sound of Music. Hoe gaat het nu met ze? Één Maria speelt zelfs op West End...

Na jaren van afwezigheid ging de zoektocht naar Nederlands nieuwste musicalster verder. Kandidaat Nandi ontving de meeste stemmen in de finale van Op zoek naar Maria en bemachtigde een rol in The Sound of Music.

De grens over

Door dit programma is Nederland niet één, maar vele musicalsterren rijker. Er gaan zelfs Maria's de grens over, de kandidaten spelen in verschillende musicals in binnen- en buitenland. Als de lockdown voorbij is, kun je vele Maria's weer op het podium bewonderen. De musicalactrices hebben dus zeker niet stilgezeten en hieronder zie je wat ze hebben gedaan na hun deelname aan Op zoek naar Maria.

Maria's in actie

Alle tien Maria's nog een keer in actie zien? Bekijk hieronder het spetterende optreden van alle Maria's in de grote finale van Op zoek naar of Maria of bekijk alle optredens terug op de YouTube-playlist. 

Deel dit artikel