De Maria's worden tijdens de grote finale van Op zoek naar Maria op zondag 4 april 2021 bijgestaan door musicalacteurs René van Kooten, William Spaaij en Milan van Waardenburg. Zij vergezellen Nandi, Natascha en Tessa in de strijd voor de felbegeerde hoofdrol in The Sound of Music.

De grote finale van Op zoek naar Maria zie je zondag 4 april om 20.25 uur uur bij AVROTROS op NPO 1. Volg AVROTROS Musical op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws en exclusieve beelden van Op zoek naar Maria. 

In duet met de Maria's

De drie mannen zijn geen onbekenden in het musicalvak en hebben al een flink aantal rollen op hun naam staan. René van Kooten en Milan van Waardenburg speelde in de musical Anastasia, samen met finalist Tessa. William Spaaij speelde als laatst in de musical Lazarus, samen met ex-maria deelneemster Renée. 

René, William en Milan zingen een duet met de overgebleven drie Maria's in de grote finale van Op zoek naar Maria. Met wie de mannen in duet gaan, houden we nog even geheim tot zondag. Wel kunnen wij een klein tipje van de sluier oplichten, het zijn bekende musicalduetten...

Het belooft een spetterende en bloedstollende finale show te worden waarin Nandi, Natascha en Tessa strijden voor de hoofdprijs: wie wordt onze Maria? 

Deel dit artikel