De ontknoping van Op zoek naar... nadert! Vrijdag 3 februari 2023 wordt de finale live uitgezonden en dan weten we eindelijk wie onze Danny en Sandy worden. De finale is alleen live te zien en niet terug te kijken.

De grote finale van Op zoek naar… zie je vrijdag 3 februari om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

De uitzending van Op zoek naar... kun je alleen live kijken op NPO 1. Helaas kun je de uitzending niet online (NPO Start) of via de elektronische programmagids van je kabelaanbieder terugkijken.

De finale is alleen live te zien

Na vrijdagavond zijn de winnaars niet langer kandidaten in het programma, maar Danny en Sandy in de musical Grease. Om deze activiteiten gescheiden te houden, is mediawettelijk bepaald dat het programma niet terug te kijken is. Zorg dus dat je vrijdagavond klaar zit.

Tijdens de grote finale van Op zoek naar... beslist het Nederlandse publiek wie de nieuwe Danny en Sandy worden. Het publiek wordt daarbij geadviseerd door het vaste jurypanel, met deze week een vertrouwd gezicht als gastjurylid: Pia Douwes.

Alle optredens van Op zoek naar... zijn online zichtbaar op het AVROTROS YouTube-kanaal tot en met vrijdag 10 februari 2023. Wegens muziekrechten zijn deze video's daarna helaas niet meer op ons kanaal te vinden. 

Deel dit artikel