Het gaat er nu echt om spannen, welke Danny's en Sandy's gaan door naar de grote finale? Meld je aan op deze pagina en maak kans op twee tickets voor de halve finale van Op zoek naar... van vrijdag 27 januari 2023.

De winactie is gesloten!

De zesde aflevering van Op zoek naar... zie je vrijdag 27 januari 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

In de zesde liveshow van Op zoek naar... kun je stemmen op je favoriete Danny en Sandy! De kandidaten geven een solooptreden en natuurlijk spetterende groepsoptredens. 

Ga jij naar de halve finale?

De liveshow vindt plaats op vrijdag 27 januari 2023 in de Media Arena Studio, Amsterdam Zuid-Oost, aanvang om 18.30 uur. Vul je gegevens in het formulier onderaan deze pagina in. De winnaars worden woensdag 25 januari 2023 bekendgemaakt en na de sluiting van de actie nemen wij per mail contact op met de winnaars. De tickets worden per mail verzonden.

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze winactie. We vragen je naam en e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Deel dit artikel