Go Greased Lightnin'! Wil jij de Danny's en Sandy's van Op zoek naar... voor het eerst in actie zien in de liveshow van vrijdag 23 december 2022? Meld je dan aan op deze pagina en maak kans op twee tickets. 

Deze actie is gesloten.

In de liveshow barst de muzikale strijd los! Alle Danny's en Sandy's betreden voor het eerst het Op zoek naar... podium. Wie wordt jouw favoriet? In de speciale 'You're The One That I Want'-clip leer je de kandidaten van dit seizoen al een beetje meer kennen.

Ga jij naar de allereerste liveshow?

De liveshow vindt plaats op vrijdag 23 december in de Media Arena Studio, Amsterdam Zuid-Oost, aanvang om 19.00 uur. Vul je gegevens in het formulier onderaan deze pagina in. De winactie loopt tot maandag 19 december 2022 om 11.00 uur. Na sluiting nemen wij per mail contact op met de winnaars. De tickets worden per mail verzonden.

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze winactie. We vragen je naam en e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

Deel dit artikel