Iedere week kun je tijdens de liveshow van Op zoek naar... stemmen op je favoriete Danny en/of Sandy via bellen, sms'en of online.

Stem online op je favoriete Danny en Sandy via avrotros.nl/live.

Stem hier

Wanneer kun je stemmen?

Tijdens de uitzending van vrijdag 3 februari 2023, de finale, kun je via telefoon en/of online een stem uitbrengen op de kandidaten.

De lijnen zijn op twee momenten van de uitzending geopend; tijdens het eerste deel van de uitzending wanneer de kandidaten optreden. En tijdens de zogeheten sing off wanneer de 4 kandidaten met het hoogst aantal stemmen, (2 in de rol van Sandy en 2 in de rol van Danny), na bepalen van een tussenstand door de notaris, het nog tegen elkaar opnemen.

Hoe kun je stemmen?

Telefoon:

  • Voor Dominique: Bel 0909-0301 of SMS Dominique naar 2580
  • Voor Tristan: Bel 0909-0302 of SMS Tristan naar 2580
  • Voor Magtel:  Bel 0909-0303 of SMS Magtel naar 2580
  • Voor Paul: Bel 0909-0304 of SMS Paul naar 2580
  • Voor Danique: Bel 0909-0305 of SMS Danique naar 2580
  • Voor Victor: Bel 0909-0306 of SMS Victor naar 2580

Online:
Ga naar avrotros.nl/live en breng je stem uit.

Hoe vaak kun je stemmen

Per kandidaat kunt u 1 stem uitbrengen per sms en 1 stem door te bellen. Dit geldt voor zowel het eerste deel als het tweede deel (tijdens sing-off) van de uitzending.

Stem je via online (avrotros.nl/live) dan telt maar één stem per uniek IP-adres mee in het eindresultaat, één stem per Sandy’s en één stem per Danny’s. Het is mogelijk om vaker te stemmen, maar deze nieuwe stem overschrijft automatisch de eerder uitgebrachte stem. Dit geldt voor zowel het eerste deel als het tweede deel (tijdens sing-off) van de uitzending.

Wat zijn de kosten van het stemmen?

Telefoon: De kosten zijn 35 cent per gesprek/ontvangen bericht + evt. de kosten van het gebruik van uw mobiele telefoon. Dit is een eenmalige dienst.

Voor alle duidelijkheid: Als je een sms-bericht stuurt, ontvang je één bericht terug. Voor het ontvangen van dat bericht betaal je 35 cent. Als je meerdere keren stemt (en dus een sms-bericht verstuurt), betaal je per keer 35 cent.

Wat wordt er bedoeld met “+ eventueel de kosten voor het gebruik van uw telefoon”?

Evt. extra kosten worden door uw mobiele provider zelf gefactureerd aan de gebruiker. Deze kosten zijn ons niet bekend en verschillen per provider, per abonnement. Wij hebben hier geen zicht of invloed op.

Online: Geen kosten.

Wie kunnen er stemmen?

Stemmen is voor iedereen mogelijk. Ben je minderjarig en wil je via telefoon of sms jouw stem uitbrengen, vraag dan toestemming aan jouw ouders/verzorgers of degene die jouw telefoonrekening betaald.

Zijn er prijzen te winnen?

Je kunt zelf geen prijzen winnen met het uitbrengen van je stem.

Hoe wordt de uitslag bepaald?

Tijdens het eerste deel van de uitzending kun je stemmen op de kandidaten die in deze uitzending strijden om een plekje in de sing off. Na alle optredens zal er een tussenstand worden bepaald door de notaris. De vier kandidaten (2 in de rol van Sandy en 2 in de rol van Danny) met het hoogst aantal stemmen gaan door naar het tweede deel van de uitzending; de sing-off.

De stemmen worden voor de sing-off op nul gezet. In de sing-off gaat stemmen door totdat de presentator aangeeft dat de lijnen gesloten zijn. De notaris stelt de uitslag van de stemmen vast. De kandidaten (1 in de rol van Sandy en 1 in de rol van Danny) met het hoogst aantal stemmen na sluiten lijnen zijn de winnaars van Op zoek naar….

Kun je vanuit het buitenland stemmen?

Je kunt vanuit het buitenland alleen via de online stemmodule (avrotros.nl/live) een stem uitbrengen. Via telefoon (bellen/sms) is het niet mogelijk.

Wat zijn de reglementen van de verkiezing Op zoek naar…? 

Het stemmen vindt plaats onder toezicht van een notaris. Het reglement dat daarvoor is opgesteld vind je hier.

Conformeert AVROTROS zich aan de Gedragscode SMS Dienstverlening?

Ja, voor meer informatie kun je terecht op https://www.avrotros.nl/site/disclaimer/

Deel dit artikel