In de derde liveshow van 'Op zoek naar Maria' geven de acht overgebleven Maria's, Nandi, Valerie, Tessa, Natascha, Sanne, Renée, Jolijn en Anouk, alles wat ze hebben om ook volgende week weer op het podium te mogen staan. Weten ze de jury en het publiek thuis te overtuigen van hun talenten? De kandidaten worden begeleid door een zestien-koppige live band en het programma wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

De jury van 'Op zoek naar Maria' bestaat uit voorzitter Pia Douwes, Jamai Loman, Richard Groenendijk en Carline Brouwer - zij is de regisseur van de musical The Sound of Music. Maar ook de kijker thuis kan zijn of haar stem uitbrengen via bellen, sms'en of online. 

De 8 Maria’s - One Night Only

De show is weer begonnen! De acht dames luiden de avond in met het opzwepende 'One Night Only'. Benieuwd naar de kandidaten? Leer de Maria's kennen.

Natascha Molly - Don’t Rain on my Parade

Maria in spe Natascha verovert het podium met de Funny Girl-klassieker ‘Don’t Rain on my Parade’, oorspronkelijk gezongen door Barbra Streisand.

Valerie Curlingford - Roar

Maria in spe Valerie zet haar tanden in Katy Perry’s powerful song ‘Roar’. Weet ze het publiek te veroveren met haar roaring uitvoering?

Jolijn Henneman - Kom terug en dans met mij

Maria in spe Jolijn brengt een hoogtepunt uit het musical-oeuvre: het gevoelige ‘Kom terug en dans met mij’ uit My Fair Lady.

Sanne den Besten - Somewhere over the Rainbow

Maria in spe Sanne geeft haar eigen invulling aan het met Oscar-bekroonde Wiz-nummer ‘Somewhere over the Rainbow’. Laat ze met dit lied al haar kleuren zien?

Anouk van Laake - Let’s Hear It for the Boy

Maria in spe Anouk laat van zich horen met haar versie van het feelgood nummer ‘Let’s Hear It for the Boy’, uit de dansfilm en -musical Footloose.

Tessa Sunniva - Huil niet om mij Argentina

Maria in spe Tessa gooit alles in de strijd met de evergreen ‘Huil niet om mij Argentina’ uit de musical Evita. Stelt ze zich hiermee veilig voor de vierde liveshow? 

Renée de Gruijl - Geef Mij Je Angst

Maria in spe Renée betovert het publiek en de jury met een van de grootste emotionele klassiekers uit de Nederlandse popgeschiedenis: ‘Geef mij je angst’ van André Hazes.

Nandi van Beurden - It’s Oh So Quiet

Maria in spe Nandi schotelt het publiek en de jury een waar spektakelstuk voor met de eigenzinnige Björk ‘It’s Oh So Quiet’. Blijft het stil na dit optreden, of barst het applaus los voor Nandi?

De 8 Maria's - Shake It Off

Maria’s Natascha, Valerie, Jolijn, Sanne, Anouk, Tessa, Renée en Nandi schudden alle stress en spanning van zich af en veroveren het podium met Taylor Swifts ‘Shake It Off’!

Sing off Sanne en Tessa - Zonder Jou 

Maria’s Sanne en Tessa hebben de minste stemmen van het publiek gekregen en staan naast elkaar in de sing off. Om juryvoorzitter Pia Douwes te overtuigen van hun Maria-kwaliteiten zingen ze het mooie ‘Zonder jou’ van Simone Kleinsma en Paul de Leeuw. Welke Maria overleeft de laatste ronde en zien we volgende week terug?

Spoiler: onder deze video lees en zie je welke Maria er afvalt.


 

Afscheid Sanne - Bergen of Dalen

Helaas moet na een spannende strijd Maria in spe Sanne het toneel verlaten. Hoge bergen en diepe dalen… Dankjewel Sanne, we hebben erg van je genoten!

Deel dit artikel