Het muziek- en theaterfestival op Terschelling is dit jaar vanwege de crisis niet fysiek, maar digitaal te bezoeken! Cornald Maas spreekt tijdens deze alternatieve vorm van Opium op Oerol op het eiland met verschillende theatermakers en podiumkunstenaars over hun werk en hun band met het festival. Deze uitzending is zangeres en performer Wende te gast.

Wende is een bekende van Oerol, maar optreden tijdens het festival zit er dit jaar niet in. Ze moest haar optredens in onder meer Londen annuleren vanwege het coronavirus. Ziet zij zichzelf binnenkort wel weer optreden? En hoe verbonden voelt zij zich met Oerol? 

Harrie Jekkers zingt Boot door de nacht 

Oerol goes digital

Het muziek- en theaterfestival op Terschelling is dit jaar vanwege de coronacrisis niet fysiek, maar digitaal te bezoeken! Daarom zie je vanaf maandag 15 juni een week lang een alternatieve vorm van Opium op Oerol. Cornald Maas is voor het programma wél op het eiland en spreekt daar verschillende theatermakers en podiumkunstenaars over hun werk en hun band met het festival. Ook Harrie Jekkers, Ruben Terlou en Splinter Chabot hebben een vaste rol in het programma.

Harrie Jekkers, Ruben Terlou en Splinter Chabot

Drie gezichten zijn dagelijks te zien in Opium op Oerol. Cabaretier Harrie Jekkers bezingt het leven vanaf een mooie plek op het eiland, fotograaf en natuurliefhebber Ruben Terlou legt z’n favoriete vogel vast en programmamaker en schrijver Splinter Chabot gaat op zoek naar Terschellingers met een groot Oerol-hart. 

Deel dit artikel