Het muziek- en theaterfestival op Terschelling is dit jaar vanwege de coronacrisis niet fysiek, maar digitaal te bezoeken! Cornald Maas spreekt tijdens deze alternatieve vorm van Opium op Oerol op het eiland met verschillende theatermakers en podiumkunstenaars over hun werk en hun band met het festival. Deze uitzending is schrijfster cabaretière Paulien Cornelisse te gast.

Ook Paulien kan tijdens de coronacrisis niet optreden en daarom moet ze op zoek naar wat wél kan. Ziet zij zichzelf optreden in een coronaproof theater? En welke band heeft zij met het Oerolfestival? 

Harrie Jekkers zingt Zo mooi

Oerol goes digital

Het muziek- en theaterfestival op Terschelling is dit jaar vanwege de coronacrisis niet fysiek, maar digitaal te bezoeken! Daarom zie je vanaf maandag 15 juni een week lang een alternatieve vorm van Opium op Oerol. Cornald Maas is voor het programma wél op het eiland en spreekt daar verschillende theatermakers en podiumkunstenaars over hun werk en hun band met het festival. Ook Harrie Jekkers, Ruben Terlou en Splinter Chabot hebben een vaste rol in het programma.

Harrie Jekkers, Ruben Terlou en Splinter Chabot

Drie gezichten zijn dagelijks te zien in Opium op Oerol. Cabaretier Harrie Jekkers bezingt het leven vanaf een mooie plek op het eiland, fotograaf en natuurliefhebber Ruben Terlou legt z’n favoriete vogel vast en programmamaker en schrijver Splinter Chabot gaat op zoek naar Terschellingers met een groot Oerol-hart. 

Deel dit artikel