Van 7 april tot en met 7 juli. Elke vrijdag 20:30 NPO 1.

Vrijdag 7 april: Tattoo Tim 

Tatoeëerder Tim wordt vermoord gevonden. Er zijn veel verdachten: Tims neef Dennis, echtgenote Gwendoline en assistente Kaatje. Ook Rutger, een klant waar Tim vlak voor zijn dood ruzie mee kreeg.

Vrijdag 14 april: Sans Papiers

Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat ook niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften.

Vrijdag 21 april: Moederliefde

In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen.

Vrijdag 28 april: Babs

Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek. Een milieuactivist die tegen de geplande uitbreiding was. De voorzitster van de golfclub die door Vercammen opzijgeschoven werd. En Babs De Wulf, de enige overblijvende concurrente voor het voorzitterschap, die nu vrij spel heeft.

Vrijdag 12 mei: Blauwe Droom

Als Brecht van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje "blauwe droom" fataal is afgelopen. Maar Witse komt terecht in een wereld van pesterijen, drugs en webcamseks.

Vrijdag 19 mei: Prinses Nele

Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse en zijn team gaan op onderzoek.

Vrijdag 26 mei: De Vlucht

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

Vrijdag 2 juni: Vijf (deel 1)

Mario Delargo wordt vermoord met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaver tien. Het onderzoek richt zich op de voortvluchtige Pieter Verbuere.

Vrijdag 9 juni: Vijf (deel 2)

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffioso, een psychiater en een travestiet.

Vrijdag 16 juni: Ademnood

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

Vrijdag 23 juni: Sister Morphine

Maria Wuyts, een terminale kanker patiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Vrijdag 30 juni: Radeloos

In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel gewone man te zijn, met een leuke baan en een gelukkig gezin. Maar wanneer de deurwaarder bij de weduwe van Klaas langs gaat, neemt het onderzoek een verrassende wending.

Vrijdag 7 juli: Zinloos

Op een speelplein worden verschillende mensen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen tienerjongen. Wanneer Witse en Tine hem confronteren, slaat hij op de vlucht.

Deel dit artikel