Delicious; een dramaserie over liefde, eten en ontrouw. Een nieuw seizoen start 7 april 2020. In de zomer van 2018 zond AVROTROS het eerste seizoen van Delicious uit, in 2019 seizoen 2. Delicious gaat over de succesvolle kok Leo Vincent en zijn ex-vrouw Gina Benelli. Alle seizoenen worden nu achter elkaar uitgezonden.

Over Delicious

Gina's familierecepten zijn in handen van haar ex-man Leo Vincent, die er een imperium opbouwde. Als de twee zich jaren na hun scheiding inlaten met een affaire, heeft Leo's nieuwe vrouw Sam al snel vermoedens. Ze vraagt Gina om raad, nog niet wetende welke rol zij hierin speelt.

Er zijn rollen weggelegd voor Tayna Reynolds, Ruari O’Connor, Sheila Hancock, Risteárd Coope, Aaron Anthony en Franco Nero. 

AVROTROS zendt Delicious uit op de volgende data

Delicious seizoen 1
23, 24, 25 en 26 maart 2020 om 17.50 uur op NPO 2 (herhaling)

Aflevering 1: Gina's ex-man Leo Vincent heeft een imperium gebouwd op haar Italiaanse familierecepten. Hoewel hij zijn vermogen, geluk en leven al vele jaren deelt met zijn jongere vrouw Sam, stort hij zich in een affaire. Sam begint te vermoeden dat er iets speelt en vraagt Gina om raad. Dan wordt de situatie pas echt ingewikkeld voor de twee sterk verstrengelde families.

Aflevering 2: In aanloop naar Leo's uitvaart lopen de emoties van Gina, Sam en andere nabestaanden hoog op: Gina en Sam hebben moeite zich tot elkaar te verhouden in hun nieuwe rol en voor Michael komen de zenuwen voor zijn toespraak bovenop het verdriet. Dan worden Leo's laatste wensen en geheimen bekend: zowel voor Sam als voor Gina bevatten deze nog enkele grote verrassingen.

Aflevering 3: Gina betreedt met frisse moed het Penrose Hotel. Alle initiële plannen lopen echter gevaar als ze Rosa confronteert met een achtergehouden geheim en haar consequenties oplegt. Ze is echter niet de enige die een uitzonderlijke ontdekking doet. Bij Michael en Teresa heerst intussen verwarring na de eerdere gebeurtenissen.

Aflevering 4: Mede door de komst van een mysterieuze man uit het verleden lijkt een einde te komen aan alle leugens binnen de families Vincent en Benelli. Ook Sam doet hierbij een flinke duit in het zakje als ze Michael confronteert met haar recente ontdekking. De explosie van waarheden heeft echter alsnog desastreuze gevolgen.

Delicious seizoen 2
30, 31 maart en 2, 6 april 2020 om 17.50 uur op NPO 2 (herhaling)

Aflevering 1: Met het Penrose gaat het goed, maar op persoonlijk vlak loopt alles wat minder soepel. Gina en Sam krijgen versterking voor het keukenteam. Gina's dochter Teresa bezoekt een therapeut. Sam gaat een avondje uit en heeft een ontmoeting die een staartje krijgt. Gina wordt onverwacht geconfronteerd met haar vader Joe. Niet bepaald tot haar genoegen.

Aflevering 2: Tot Gina's ergernis laat Sam, na een aanvaring tussen hen twee, Gina's vader Joe toe in het hotel. Sams zoon Michael komt terug van zijn reis en heeft een plannetje voor zijn moeders verjaardag. Ze wordt veertig en daar kijkt ze niet bepaald naar uit. Teresa blijft na een therapiesessie achter met verwarrende gedachten en neemt Michael in vertrouwen. Sam en Gina komen beiden weer in contact met een oude vlam.

Aflevering 3: De herdenking van Leo's sterfdag nadert en er heerst een gespannen sfeer in en om het hotel. Terwijl Gina in de keuken voorbereidingen treft voor de herdenkingsviering, moeten er ook gasten van een teambuildingsuitje worden vermaakt. Gina ontdekt dat er geld is verdwenen en heeft zo haar vermoedens. Adam en Sam kunnen het steeds beter met elkaar vinden.

Aflevering 4: Alle familieleden zijn geschokt als ze horen welk geheim Adam voor hen verborgen heeft gehouden. Het ziet ernaar uit dat de wegen van Gina en Sam zich gaan scheiden. Ook Michael en Teresa stevenen af op een afscheid. Er zijn onzekere tijden voor het Penrose aangebroken, zeker als ook de politie een bezoek komt brengen aan het hotel-restaurant.

delicious-seizoen1-algemeen.jpg
 
delicious-seizoen1-algemeen.jpg

Delicious seizoen 3
7, 8, 9, 13 april 2020 om 17.50 uur op NPO 2 (Nieuw seizoen)

Aflevering 1: Sam en Gina lijken de strijdbijl te hebben begraven, maar hun ideeën over de toekomst van het Penrose lopen nogal uiteen. Teresa komt onverwachts thuis en blijkt een geheim met zich mee te dragen. De komst van de beroemde chef-kok Mason Elliot zet de toch al complexe verstandhouding tussen Sam en Gina verder op scherp. Mimi neemt Teresa in vertrouwen en biecht haar eigen geheim op.

Aflevering 2: Sam en Gina komen erachter wat Masons ware bedoelingen zijn, en besluiten één front te vormen. Als Sams grote jeugdliefde terugkeert naar het Penrose voor de bruiloft van zijn broer, worstelt ze met haar gevoelens voor hem. Terwijl Mimi haar lippen gesloten houdt over haar geheim, besluit Teresa na lang aarzelen om open kaart te spelen. Gina wordt verrast door een drastische beslissing van Adam.

Aflevering 3: Adams vertrek naar Mason Elliots restaurant zorgt voor verhitte gemoederen. Teresa heeft onthuld dat ze zwanger is, maar Mimi twijfelt nog steeds of zij haar geheim moet vertellen. Als er in de keuken van het Penrose iets helemaal misgaat, toont Mason Elliot zich van zijn menselijke kant. Marc is openhartig over zijn gevoelens voor Sam, waarna ze een ingrijpend besluit neemt. Gina stelt haar mening over Mason bij.

Aflevering 4: De lucht lijkt geklaard nu Teresa heeft verteld dat ze zwanger is, maar ze blijkt nog een ander geheim te hebben. Marc keert terug naar het Penrose en is niet van plan zich te laten afschepen door Sam. Terwijl de familie in spanning afwacht of Mimi goed herstelt van haar operatie, slaat elders het noodlot toe. Sam bezint zich op de toekomst en vraagt Mason haar daarbij te helpen.

Deel dit artikel