Vanaf september is Britt Dekker naast Ron Boszhard te zien als presentatrice van Zappsport. Britt vervangt Naomi van As komend seizoen bij het onderdeel 'de battle', tijdens haar zwangerschap.

Britt werd bij het grote publiek bekend door diverse realityseries op RTL 5. Ze is een verdienstelijk dressuurruiter en ze heeft samen met Esra de Ruiter een YouTube-kanaal; PaardenpraatTV, waarin de paardenliefhebberij centraal staat.

blockquote
Ik vind het heel erg gaaf dat ik Zappsport mag gaan presenteren. Ik ben zelf echt mega dol op sport, en alles daaromheen. Daarom vind ik deze uitdaging extra leuk!
Britt Dekker

In bovenstaande video worden Britt en haar beagle Matzy met open armen, een hooibaal en een bescheiden aantal paardenplaatjes ontvangen op de redactie van het programma door presentator Ron Boszhard.

blockquote
Ik ga als paardenmeisje een hockeymeisje vervangen, maar ik ga natuurlijk voor hetzelfde doel; de meiden naar de overwinning leiden!
Britt Dekker

Het nieuwe seizoen, waarin Britt Dekker het meidenteam vertegenwoordigt, is vanaf begin september te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Deel dit artikel