Vanaf 11 december draait de nieuwe Mees Kees film Mees Kees in de Wolken in de Nederlandse bioscopen. De allerleukste meester en strengste directrice van Nederland nemen je mee in een avontuur vol liefde, dans en gekke schoolfeesten. Samen met de schooldirectrice Dreus staat Mees Kees weer voor een nieuwe uitdaging.

Het verhaal
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en  Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Cast en crew
De cast van familiefilm Mees Kees in de wolken bestaat uit onder meer uit Leendert de Ridder (Mees Kees langs de lijn), Sanne Wallis de Vries (Mees Kees) en Jochen Otten (Mees Kees), de regie is in handen van Martijn Smits (Superjuffie!, Popoz) en de film is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees). De producent is Paul Voorthuysen (Mees Kees, Superjuffie! en Dummie de Mummie) en AVROTROS is coproducent. De distributie ligt in handen van WW Entertainment. De Mees Kees films zijn gebaseerd op de populaire boekenreeks, geschreven door Mirjam Oldenhave. Deze boekenreeks wordt uitgegeven door Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.

clock update

Deze prijsvraag is inmiddels gesloten, bedankt voor het meedoen! Winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen.

Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op 4 kaartjes per winnaar (meedoen kan tot maandag 16 december a.s.)

Deel dit artikel