Zon, zee, een enorme bouwval en natuurlijk sexy dansmoves! In het vervolg op de succesvolle film 'Onze Jongens' uit 2016 vertrekken de mannen van het leukste klusbedrijf van Nederland naar Miami. Onze jongens in Miami ontving de Gouden Film, dat betekent dat er meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoopfilm zijn geweest.

Een stripclub in Miami

In 'Onze Jongens In Miami' is Jorrit weer single en opent hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Eva van de Wijdeven & Malik Mohammed

Eva van de Wijdeven (Huisvrouwen Bestaan Niet) speelt Lola, die als danseres werkzaam is in Miami. Met haar prachtige en uitdagende verschijning trekt ze meteen de aandacht van Jorrit (Jim Bakkum). Malik Mohammed (Winnaar SYTYCD 2015) vertolkt de rol van nieuwe sexy bouwvakker Boris. Naast al het mannelijk schoon keert ook Matheu Hinzen terug in het vervolg op de bioscoophit.

Deze film zie je zondag 1 augustus 2021 om 20.25 uur op NPO 3. Onze Jongens In Miami was vanaf 30 januari 2020 te zien in de bioscoop. 

Deel dit artikel