Zon, zee, een enorme bouwval en natuurlijk sexy dansmoves! In het vervolg op de succesvolle film 'Onze Jongens' uit 2016 vertrekken de mannen van het leukste klusbedrijf van Nederland naar Miami. 

Gouden Film

De film Onze Jongens in Miami is nu al een Gouden Film! Meer dan 100.000 bezoekers hebben de film bezocht.

onze_jongens_gouden_film_juichen.jpg
 
onze_jongens_gouden_film_juichen.jpg

Een stripclub in Miami

In 'Onze Jongens In Miami' is Jorrit weer single en opent hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Eva van de Wijdeven & Malik Mohammed

Eva van de Wijdeven (Huisvrouwen Bestaan Niet) speelt Lola, die als danseres werkzaam is in Miami. Met haar prachtige en uitdagende verschijning trekt ze meteen de aandacht van Jorrit (Jim Bakkum). Malik Mohammed (Winnaar SYTYCD 2015) vertolkt de rol van nieuwe sexy bouwvakker Boris. Naast al het mannelijk schoon keert ook Matheu Hinzen terug in het vervolg op de bioscoophit.

Onze Jongens In Miami is vanaf 30 januari 2020 te zien in de bioscoop. 

De regie van 'Onze Jongens In Miami' is in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen is weer verantwoordelijk voor de choreografie. De film is geproduceerd door Ingmar Menning, Johan Nijenhuis en coproducent AVROTROS. De productie komt tot stand met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Stichting Abraham Tuschinski Fonds en het CoBO fonds.

Deel dit artikel