Do verliet haar ouderlijk huis om samen te wonen met haar grote liefde Bas. Het stel kent elkaar van het televisieprogramma Utopia. De twee hebben groot nieuws!

Hoewel het Do in hun nieuwe huis enorm bevalt, is het toch ook gek want Bas is er niet. Hij heeft namelijk drie dagen na de verhuizing weer zijn intrek in Utopia genomen. Ondanks het feit dat ze heel gelukkig is in het huis, voelt het wel een beetje dubbel allemaal. Aan de ene kant probeert ze het huis knus te maken, maar aan de andere kant  wil ze ook niet te veel doen zonder overleg met Bas. Het is dan ook af en toe een beetje eenzaam. “Het voelt nog niet als een plek van ons samen, want ik woon er langer alleen dan met hem. Het huis is nog geen thuis."

blockquote
Ik mis iemand die voor me gaat koken.
Do

Wel even wennen
Ondanks dat ze al een hele tijd wist dat hij weer naar Utopia zou gaan, kon Do zich er niet echt op voorbereiden. Terwijl alles nog in dozen stond, was hij alweer vertrokken. Dus nu is Do alleen in een nieuw huis, in een vreemde stad en is het allemaal wel even wennen. Maar soms is die zelfstandigheid ook best wel lekker, vindt Do. Hulpeloos zonder Bas, is ze ook zeker niet. Do heeft al een gat in de muur weten te dichten, meubels geverfd en muren behangen. Alleen is het jammer dat ze geen keukenprinses is: “ik wist al dat het een probleem ging worden, want ik mis iemand die voor me gaat koken.”

Echte liefde
Do verheugt zich enorm op Bas z’n thuiskomst in juni en is druk met het plannen van een welkomstfeestje, maar dat is niet het enige wat ze aan het plannen is. Bas heeft haar namelijk ten huwelijk gevraagd in hun nieuwe huis! Do weet dat ze niet voor niets huis en haard heeft opgegeven om bij hem te zijn en dat houdt haar op de been. “Dan kijk ik naar de ring en dan weet ik het weer. Dit moet wel echte liefde zijn.”

De eerste dag van de verhuizing van Do en Bas verliep niet meteen zo soepel als je zou hopen...

Deel dit artikel