De succesvolle jeugdserie Circus Noël krijgt in 2019 een eigen bioscoopfilm. In deze magische circusfilm reist de twaalfjarige Karo (Luna Wijnands) stiekem mee met haar circusvrienden Tonie (Tommy van Lent) en Victor (Samuel Reurekas). Ze moeten alles op alles zetten om het circus te redden van de ondergang, al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan.

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

blockquote
Ik heb ontzettend veel zin in de opnames met de stunts met de paarden, want de rol van de legendarische Horse Boy is mij natuurlijk op het lijf geschreven.
Tygo Gernandt

Rein Hofman is te zien als circusdirecteur Pedro Canelli, Rick Paul van Mulligen is clown Maaiko en Tygo Gernandt speelt de broer van circusartiest Iwan, waarmee hij in het verleden de legendarische act De Horse Boys vormde. YouTuber Nina Houston maakt haar acteerdebuut als Bobby, het nichtje van Karo.

Circus Noël wordt geproduceerd door Incredible Film en Phanta Basta! en wordt geregisseerd door Dennis Bots. De opnames vinden deze zomer plaats en de film komt in februari 2019 uit in de bioscoop. 

Bekijk de gehele serie, bestaande uit twintig afleveringen, terug op NPO Start!

Deel dit artikel