In het nieuwe AVROTROS- en Radio 1-programma MISCHA! gaat presentator Mischa Blok op zoek naar de drijfveren van mensen die hun visie delen en niet bang zijn hun mond open te doen. Dat doet ze met haar kenmerkende stijl van interviewen: een echt en gelijkwaardig gesprek met oprechte interesse. Dus geen draaiboek en geen enkele vraag op papier.

Gelukkig zijn ze er nog. De mensen die hun mond opendoen, hun visie delen en zich mengen in het publieke debat. Ze trotseren de haat op Twitter, de steen door de ruit, de onder de gordel-opmerkingen van reaguurders. Toch gaan ze door. Wat beweegt hen? 

Mischa: “Ik ga het gesprek met mijn gasten aan met een open blik, want het gaat mij er niet om of ze wel of niet gelijk hebben. Ik wil écht weten wat hun persoonlijke drijfveren zijn. Waar hun kwetsbaarheden zitten. Geweldig dat ik een uur lang met 1 gast de diepte in kan gaan. Ik verheug me op persoonlijke gesprekken met verrassende wendingen die zowel de gast als mijzelf ontregelen.” 

MISCHA! is vanaf 3 januari iedere maandag- tot en met donderdagnacht om 01.00 uur te horen op NPO Radio 1 en daarnaast op ieder gewenst moment te beluisteren in alle populaire podcast-apps. 

Deel dit artikel