De Radiomusical Madam gaat over een sekshuis naast een feministisch blijf-van-m'n-lijf-huis op de Amsterdamse wallen. De musical werd voor radio bewerkt en ingekort door Stef Visjager en is gebaseerd op de oorspronkelijke musical Madam van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Na het succes van de radiomusical Heerlijk Duurt het Langst, bekroond met de CPNB Award voor Beste luisterboek van het jaar, volgt nu de radioversie van Madam. Stef Visjager tekent opnieuw voor de regie van deze eigentijdse radiomusical op NPO Radio 5. Dit leverde een prachtige musical op die, net als het origineel, bomvol geniale dialogen en prachtige liedjes zit.

Sekshuis

Een groep feministen kraakt het pand naast sekshuis van Madam om een blijf-van-mijn-lijfhuis te beginnen en voelt zich geroepen de arme prostituees next-door te redden. Maar willen de meisjes van Madam wel gered worden?

De hoofdrollen worden vertolkt door Pierre Bokma, Annette Malherbe, Noortje Herlaar, Annick Boer en Maarten Heijmans. De muziek voor deze productie is opnieuw gearrangeerd door Bob Zimmerman.

Deel dit artikel