De AVROTROS-documentaire 'Terug naar Faro' is genomineerd voor de Stan Storimans-prijs, voor het beste camera-werk gedraaid door cameraman Patrick Martens. Stem ook!

De AVROTROS-documentaire 'Terug naar Faro' is genomineerd voor de Stan Storimans-prijs, voor het beste camera-werk gedraaid door cameraman Patrick Martens. De definitieve winnaar zal op 18 april 2017 bekendgemaakt worden tijdens De Tegel 2017. Heb jij ook gekeken, raakte jij ook ontroerd door Corrie en Iem Vroombout die met de auto terug gingen naar de rampplek Faro waar zij hun enige dochter verloren en zelf zwaargewond raakten?

Stem dan hier op “Terug naar Faro” voor de Publieksprijs 2017 en vergeet niet je stem te bevestigen via de mail die je daarna krijgt!

"Het prachtige camerawerk van Patrick, die op verschillende manieren de bijzondere reis van de familie Vroombout in beeld bracht (f5, drone, mini-camera) levert een zeer intiem portret op, zonder dat het ongemakkelijk gaat voelen. Door zijn werk, en het kleine team, voelde de familie Vroombout zich ook voor de camera volledig op hun gemak. Dat is heel knap en tekent zijn vakmanschap."

De Tegel is de grootste prijs die in de Nederlandse journalistiek te winnen is. Patrick Martens is genomineerd in de categorie 'Stan Storimans' voor het beste camerawerk.

Bekijk hier de hele documentaire

Deel dit artikel