René Froger openhartig over zijn leven en carrière in documentaire tweeluik bij Sterren NL. Vrijdag 13 januari 16:20 - vrijdag 20 januari 15:20 NPO 1.

‘'Ik ben niet de beste zanger, maar ik heb iets in mijn stem dat de mensen raakt. En dat is onbetaalbaar’'

In de tweedelige special ‘Het verleden kruist het heden’ vertelt René Froger in een openhartig interview, over zijn leven en carrière. Over het bij toeval ontstaan van één van zijn grootste hits, 'Alles kan een mens gelukkig maken' in 1989. Over het moment dat hij verliefd werd op zijn vrouw Natasja, over de muzikale erfenis van zijn ouders Bolle Jan en Mien Froger, over de derde generatie zangers, zijn zoon Danny, en het emotionele concert voor zijn vijftigste verjaardag in Carré. In zijn eigen huis, zijn plek onder zon en vanuit zijn favoriete stoel vertelt de populaire zanger zijn eigen verhaal.

Bekijk hier deel 1 (13-1-2017)

Bekijk hier deel 2 (20-1-2017)

René Froger draait al bijna 40 jaar mee aan de top van de Nederlandse muziekindustrie.

“Ik ben niet de beste zanger van Nederland”, zegt Froger, “maar ik heb waarschijnlijk iets in mijn stem dat de mensen raakt. En dat is onbetaalbaar”.

Met privébeelden en mooie muziekfragmenten wordt het verhaal van René geïllustreerd. Zo laat de documentaire unieke beelden zien uit Café Bolle Jan, zijn theatertournees en stadionconcerten. 

Vrijdag 13 januari 16:20 NPO 1

Vrijdag 20 januari 15:20 NPO 1

Deel dit artikel