In het nieuwe seizoen van De Slet van 6VWO krijgt de 16-jarige Demi de schrik van haar leven. De jongen met wie ze al een paar keer heeft gedatet blijkt haar leraar.

Goed nieuws voor alle fans van De Slet van 6VWO. Vanaf 3 september is tweede seizoen iedere werkdag om 11.00 uur te zien op npo3.nl en het YouTube-kanaal van NPO 3. Met een geheel nieuwe cast en verhaallijn. 

Roddel en achterklap

Wanneer de 16-jarige Demi na de zomervakantie op school komt en er een nieuwe leraar het lokaal binnenloopt, ontstaat er kortsluiting in haar hoofd: dat is Paul, de jongen met wie ze al 3x heeft gedatet. Wanneer kort hierna schandalige roddels over Paul verspreid worden in de school, is Demi er op gebrand het tegendeel te bewijzen. Lukt het deze leerling en leraar om hun relatie te behouden? 

Jord Knotter en Marije Zuurveld

De hoofdrollen worden gespeeld door Romy Gevers en Jord Knotter. Ook spelen Marije Zuurveld, Keanu Visscher, Dzifa Kusenuh, Luca Hollestelle, Rosaline Lantink, Daniel Kolf, Levy Jansen, Bruno Prent, Margien van Doesen en Cees Heyne een rol in de serie. 

Naaktfoto’s.

Het eerste seizoen van De Slet van 6VWO ging over de slimme, maar onzekere Laura. Ze laat zich overhalen om een pikante foto naar haar nieuwe vlam sturen. Wanneer dit kiekje uitlekt stort haar wereld in. Seizoen één gemist of nog een keer bekijken? Dat kan hier!   ↓

#1 Pic

#2 Sexy 

#3 Faya

#4 Sleutel 

#5 Val

#6 Hack

#7 Slet 

#8 Gotcha

Deel dit artikel