Vul de prijsvraag onderaan de pagina in om kans te maken op twee kaartjes voor SINGEL 39! Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood film SINGEL 39. Stel je voor: je bent negenendertig, ambitieus, zeer succesvol en single. Iedereen om je heen heeft z’n leven op de rit, een gezin gesticht, toekomst uitgestippeld. Wat wil jij eigenlijk?

SINGEL 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s en herkenbare humor. Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen. 

Lies Visschedijk heeft er zin in. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Leuk om weer een heel ander personage te spelen. Monique is een hartchirurg die zich altijd volledig op haar carrière heeft gestort. Ze heeft nauwelijks een privéleven en heeft nooit een kinderwens gehad. Dan krijgt ze een nieuwe buurman die precies het tegenovergestelde is. Het klikt enorm tussen de twee, maar van een romance is geen sprake.”

Even lijkt het een bekend boy-meets-girl verhaal te worden. Maar dan is er een twist: Max is homo.

Waldemar Torenstra: “Hij is een kunstenaar en heel direct en spontaan. En wil graag kinderen. SINGEL 39 is een eigentijds verhaal en ik heb er veel zin in om met Lies deze uitdaging aan te gaan.”

Het scenario van SINGEL 39 is geschreven door Eddie Terstall naar een verhaal van Marnie Blok. Frank Krom regisseert. De film wordt geproduceerd door Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en EuroGroei Films B.V.

De film gaat op 9 mei 2019 in première. Bekijk alvast de trailer!

Douwe Bob

Niet geheel onbelangrijk: de titelsong van de film is in handen van Douwe Bob. Niet alleen zijn muzikale talent worden benut in de film, in SINGEL 39 maakt hij zijn acteerdebuut! De rol is hem op het lijf geschreven, in de film hangt hij de charmeur uit als ober.

Bestel tickets voor de voorpremière

Kaartjes winnen

Vul de prijsvraag in om kans te maken op twee kaartjes voor SINGEL 39 in de bioscoop!

Prijsvraagformulier

  • Je gegevens worden alleen gebruikt voor de prijsvraag en niet voor andere doeleinden. Je persoonsgegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

Deel dit artikel