Iedere maand vindt er in VondelCS een podcast-opname met publiek plaats: Podcast & Chill. De makers van Podcast & Chill toveren VondelCS maandelijks om tot een knus en behaaglijk podcasthuis en nodigen de meest uiteenlopende podcasts uit voor een interactief gesprek waar iedereen welkom is. Dit keer: de Monica Geuze fanpodcast, over kwetsbaarheid in sociale media.

Hoe veranderen sociale media ons leven? Dat onderzoeken filosofen Doortje Smithuijsen (journalist) en Lena Bril (campagneleider De Correspondent) in De Monica Geuze Fanpodcast.

Over de podcast

De hartsvriendinnen delen namelijk naast hun fascinaties óók een idool: Monica Geuze. Want Monica trekt zich weinig aan van de maatschappelijke normen, hoe #inspirerend is dat? Aan de hand van de vlogs van Monica bespreken Doortje en Lena het leven; van natuurwijn tot optimalisatiedrang, van boomerseks tot swapfietsen. 

Tijdens Podcast & Chill gaan zij, gezellig met zijn tweeën (en met jullie!), in gesprek over kwetsbaarheid op sociale media en in de echte wereld. Kun je té kwetsbaar zijn? Wat te doen als je wakker wordt met een kwetsbaarheidskater? Welk doel dient al die publieke kwetsbaarheid?

En natuurlijk mag Monica niet ontbreken! Als aperitiefje van de live podcast zullen we dan ook de meest recente vlog van Monica samen kijken. 
 
Luister via je silent disco koptelefoon naar ‘De Monica Geuze Fanpodcast’ en ga mee met Lena en Doortje in hun zoektocht! Zoals je van Podcast & Chill gewend bent zal de avond geheel in het teken staan van de podcast. Zo zal het intiem zijn en zal er een hapje en drankje aanwezig, geheel in Monica-style. 
 

Blijf op de hoogte via het Facebookevent!

Tickets!


Donderdag 27 februari 
Programma:  
20:00-20:30 Vlog Monica
20:30-22:00 LIVE: De Monica Geuze Fanpodcast

Deel dit artikel