Het tempo van afwisselingen en opkomende kunstenaars is hoog, de zendtijd voor hedendaagse kunst is bescheiden. Daarom maken het online kunsttijdschrift mister Motley en presentator Luuk Heezen sinds november 2015 het radioprogramma Kunst is Lang: een gesprek waarin een hedendaagse kunstenaar drie kwartier de tijd krijgt om te praten over zijn of haar kunst, het kunstenaarschap, en het wereldbeeld dat daarachter zit. Sinds november 2019 is deze podcast opname bij te wonen in VondelCS!

Vol trots kunnen we mededelen dat we vanaf 11 november de podcast 'Kunst is Lang' over hedendaagse kunstenaars terugkeert, en wel in VondelCS met een podcast opname die je kunst bijwonen! Maar liefst 40 weken lang wordt er iedere maandagavond tussen 20.00 en 21.00 een hedendaagse kunstenaar geïnterviewd in de podcast studio van VondelCS in Amsterdam

VondelCS is dit seizoen niet alleen de locatie, maar ook een inhoudelijke samenwerkingspartner van het programma. De opnames vinden plaats in de podcaststudio en zijn voor een beperkte groep van ongeveer 10 mensen bij te wonen. 

Ik meld me aan op Facebook
Deel dit artikel