Amsterdam Dance Event is almost in town! Vanuit het ADE hoofdkantoor in VondelCS slaan zij en Podcast & Chill de handen ineen voor een Podcast & Chill editie met de 3VOOR12 muziekpodcast 'De Machine'.

Terwijl de elektronische beats door de hoofdstad dreunen gaat Atze de Vrieze van 'De Machine' in gesprek met Essam Jansen en Alex Hes; de meester-uitrollers van de Nederlandse dance scene. Ze wagen zich aan de meest onmogelijke opdrachten: een groot evenement in maar liefst vijf verschillende steden tijdens Koningsdag bijvoorbeeld. Of - misschien wel nog ingewikkelder - tijdens de nieuwjaarsnacht.

Met hun succesconcept Don’t Let Daddy Know trekken de twee inmiddels de wereld over, van Ibiza tot India, van Polen tot Myanmar. Hoe is het om in die verre landen je evenement neer te zetten? En wat te denken van speciale all ages show op mega formaat: wat betekent het om een RAI vol met kinderen te ontvangen voor Martin Garrix? Essam en Alex bieden een inkijkje in hun spectaculaire operaties. 
 

Speciaal voor Amsterdam Dance Event bundelt Podcast & Chill de krachten met de 3VOOR12 podcast: De Machine. De Machine is een podcast over de muziekindustrie, over de beslissingen die achter de schermen genomen worden. Atze de Vrieze praat met de belangrijkste mensen die bepalen hoe jij en ik onze muziek tot ons nemen.

De opname van deze podcast is zoals altijd live bij te wonen. Luister naar en leer van uiteenlopende verhalen en anekdotes uit de dance-industrie, neem een hapje, drink een drankje & CHILL! 

Ik meld me aan op Facebook

Tickets zijn maar €7,50 inclusief drink & bite!
 

Tickets!

Deel dit artikel